Livsstilskurs i Mo i Rana

Livsstilskurs i Mo i Rana

Vil du lære mer om hvordan du selv kan forebygge utvikling av livsstilsykdommer? Ønsker du å endre din egen livsstil?

Kurset passer for deg som ønsker
✓ Varig vektreduksjon uten sult
✓ Hormonell balanse
✓ Forbygge eller forbedre diabetes 2
✓ Mindre muskel- og leddsmerter
✓ Bedre fordøyelse
✓ Stabilt blodsukker
✓ Mer og jevnere energi
✓ Mindre søtsug
✓ Mindre betennelser

Hvordan:
Kurset vil bestå av 6 møter fordelt over to måneder, og gjennomføres med temabasert undervisning i grupper med 4-10 deltagere. Det er også mulighet for personlig oppfølging via e-post eller Facebook underveis i kurset.

Innhold:
Kurset fokuserer på varig endring av kosthold, og målet er at du i løpet av kurset lærer hvordan maten vi spiser påvirker kroppen vår. Vi har fokus på å velge naturlig mat som er minst mulig bearbeidet, kutte ut ferdigmat og lage maten fra bunnen av. Dette innebærer blandt annet å minimere bruk av sukker og kornprodukter. I tillegg lærer du å styrke fordøyelsen og stabilisere blodsukkeret.

Pris:
Kurset inkl. kursbok og oppskriftshefte koster kr. 2490,-.

 

Kostholdsveileder Thomas EdvardsenKursholder:
Thomas Edvardsen er utdannet kosholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole, og har over 5 års erfaring med dette kostholdet. Jeg har personlig erfaring med vektnedgang, allergier, leddsmerter og tarmhelse. Gikk ned 15 kg i vekt vinteren 2010 ved hjelp av et kosthold med mindre karbohydrater, og har hatt stabil vekt siden den gang (for første gang i mitt liv).

Etterhvert så jeg at dette ikke bare var en bra måte å gå ned i vekt og vedlikeholde vekten på, men også at det fører til et stabilt blodsukker og god helse. Har i tillegg blitt kvitt pollenallergi og leddsmerter ved å legge om kostholdet.

Jeg har alltid hatt meget stor interesse for å matlaging, og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har spist så mye velsmakende mat før som nå!

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!

E-post: 
Mobil:

Av Thomas Edvardsen

Utdannet kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole 2014. Jobber med kostholdsveiledning på deltid, og jobber i tillegg som programvareutvikler. Har personlig erfaring med vektnedgang, allergier, leddsmerter og tarmhelse. Gikk ned 15 kg i vekt vinteren 2010 ved hjelp av et kosthold med mindre karbohydrater, og har hatt stabil vekt siden den gang (for første gang i mitt liv). Jeg har hatt problemer med vekten i hele mitt voksne liv, uten å skjønne hvorfor det var slik. Da jeg ble introdusert for LCHF (Lavkarbo Høyfett-kosthold) gikk jeg meget lett ned i vekt, og ble så fascinert av hvor godt det fungerte at jeg har brukt mesteparten av min fritid siden for å lære mer om dette. Etterhvert så jeg at dette ikke bare var en bra måte å gå ned i vekt og vedlikeholde vekten på, men også at det fører til et stabilt blodsukker og god helse. Jeg har i tillegg blitt kvitt pollenallergi og leddsmerter ved å legge om kostholdet. Jeg har alltid hatt meget stor interesse for å matlaging, og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har spist så mye velsmakende mat før som nå.

Legg inn en kommentar