Autoimmune summit

TheAutoimmuneSummit

Rundt 200 sykdommer regnes nå som såkalte autoimmune tilstander. Det vil si kroppens immunsystem angriper og ødelegger eget vev. Lupus, MS, Hashimoto (stoffskifte), diabetes type 1, psoriasis, arthritis og mange flere regnes blandt disse.  Her er et gratis online seminar hvor ledende eksperter forteller hvordan det kan være mulig å reversere dette.

Les mer her…

Av Jørn M. Vikse

Utdannet kostholdsveileder ved Tunsberg Medisinske Skole 2014. Studerer ernæringsterapi ved Tunsberg Medisinske Skole. Kostholdsveileder foreløpig på deltid. Jeg kan hjelpe med alle typer kostholdsendring. Min spesialitet er vektnedgang og sukkeravhengighet. Jeg har selv gått ned ca. 30 kg med karbohydratreduksjon og vedlikeholdt min nye vekt i 4 år. Siden 2008 har jeg nærmest viet hele min fritid til litteratur om kosthold og dets betydning for helsen. Jeg er sannhetssøkende og legger alltid vitenskap og erfaring til grunn for mine anbefalinger. Ernæringsvitenskap er dessverre preget av en del, la oss kalle det "utilstrekkelig vitenskap" som har ført til en del (etter min mening) feil anbefalinger når det gjelder hva vi skal spise. Dette vil jeg gjerne bidra til å rette opp. Det er andre ting enn kosthold som påvirker helsen: Trening/Mosjon/Aktivitet, stressmestring, søvn, døgnrytme påvirker tarmbiota og hormoner og signalstoffer som alt påvirker psykisk og fysisk helse. Opprinnelig er jeg utdannet ingeniør innenfor datateknikk. Har arbeidet som datakonsulent i 26 år. I 2008 foretok jeg en karriereendring og omskolerte meg til lokfører. Til daglig kjører jeg tog i Østlandsområdet og leser det jeg kommer over om kosthold og helse på fritid. Jeg er leder av foreningen Kostreform for bedre Helse sin Oslo & Akershus avdeling. Hos meg får du en helhetlig behandling for bedre helse og velvære. Velkommen

Legg inn en kommentar