Kostreform for bedre helse

Pål Jåbekk er leder av fagrådet i foreningen Kostreform for bedre helse.

Hvorfor er det slik at vi må argumentere for at ren mat er det sunneste? 

Pål Jåbekk

 

Fedon Lindberg var den første i Norge som hevdet at nøkkelen til god helse var lavglykemisk mat. Fedon fikk relativt mye pepper fra det etablerte ernæringsmiljøet den gang i 2004. I dag er det relativt lite kontoversielt å kutte ned på sukker og stivelse. Så utviklingen går fremover, selv om det kanskje ikke har kommet opp så mye ny kunnskap siden den gang. Det tar tid å endre etablerte sannheter.

Med den kunnskapen vi har i dag burde man kunne være nokså enige om en del ting innenfor ernæring. Vi ser i dag at det er store uenigheter i miljøet. Kostreform for bedre helse jobber for å fremme kunnskap basert på forskning. Du kan være med å støtte opp om dette viktige arbeidet ved å melde deg inn i Kostreform for bedre helse.

Meld deg inn i Kostreform for bedre helse!

Lenker

Høstkonferansen 2014 – Pål Jåbekk: Om foreningen Kostreform for bedre helse
Stikkord:     

Legg inn en kommentar